Baza wiedzy

FAQ

Co się stanie jeżeli będę chciał anulować swój miesięczny plan?

Aby mieć pewność nieprzerwanego działania usługi, wszystkie plany miesięczne są automatycznie odnawiane na koniec cyklu rozliczeniowego (miesięcznego lub rocznego).

Możesz anulować swój miesięczny plan w dowolnym momencie poprzez anulowanie subskrypcji bezpośrednio przez swoje konto turboSMTP.
Aby uniknąć automatycznego obciążania za kolejny cykl rozliczeniowy, musisz przesłać online swoją rezygnację co najmniej 15 dni przez datą obciążenia.

Anulacja przesłana mniej niż 15 dni przed datą obciążenia może spowodować, automatyczne obciążenie na kolejny (1) cykl rozliczeniowy.

Czy odpowiedź była pomocna?

Przeczytaj również
Co to jest „Standardowa Usługa”?
Standardowa usługa to domyślna opcja wysyłania wiadomości dla wszystkich klientów turboSMTP. Po aktywacji...
Widoki: 116189
34. Can I use as a sender a different email address from the one I subscribed with?
Yes, you can: you can put as a sender address whichever email address you want and keep using turboSMTP.Remember anyhow that...
Widoki: 30402
16. Can I configure my DKIM and SPF to get the highest delivery rates?
Sure you can! In fact, we highly recommend it. It's extremely important to make the most of...
Widoki: 264170