Baza wiedzy

FAQ

Co się stanie jeżeli będę chciał anulować swój miesięczny plan?

Aby mieć pewność nieprzerwanego działania usługi, wszystkie plany miesięczne są automatycznie odnawiane na koniec cyklu rozliczeniowego (miesięcznego lub rocznego).

Możesz anulować swój miesięczny plan w dowolnym momencie poprzez anulowanie subskrypcji bezpośrednio przez swoje konto turboSMTP.
Aby uniknąć automatycznego obciążania za kolejny cykl rozliczeniowy, musisz przesłać online swoją rezygnację co najmniej 15 dni przez datą obciążenia.

Anulacja przesłana mniej niż 15 dni przed datą obciążenia może spowodować, automatyczne obciążenie na kolejny (1) cykl rozliczeniowy.

Czy odpowiedź była pomocna?

Przeczytaj również
10. Can I pay via wire transfer?
Sure you can. And it's extremely easy: 1. Start the normal purchase procedure, specifying that you're going...
Widoki: 117829
24. I have made a payment, but the invoice seems still unpaid. What should I do?
The system takes a few minutes to process the payment: simply wait a bit until a confirmation email comes from the gateway...
Widoki: 127738
4. What is a "dropped" email?
When an email account to which you're sending produces a bounce (most of the times, because it's non-existent), our...
Widoki: 122999
25. I cannot configure the DNS of my domain. How can I do?
Configuring the DNS domain of the website from which you send your emails, inserting the SPF and DKIM authentication strings,...
Widoki: 155912