Baza wiedzy

FAQ

Co się stanie jeżeli będę chciał anulować swój miesięczny plan?

Aby mieć pewność nieprzerwanego działania usługi, wszystkie plany miesięczne są automatycznie odnawiane na koniec cyklu rozliczeniowego (miesięcznego lub rocznego).

Możesz anulować swój miesięczny plan w dowolnym momencie poprzez anulowanie subskrypcji bezpośrednio przez swoje konto turboSMTP.
Aby uniknąć automatycznego obciążania za kolejny cykl rozliczeniowy, musisz przesłać online swoją rezygnację co najmniej 15 dni przez datą obciążenia.

Anulacja przesłana mniej niż 15 dni przed datą obciążenia może spowodować, automatyczne obciążenie na kolejny (1) cykl rozliczeniowy.

Czy odpowiedź była pomocna?

Przeczytaj również
31. How can I submit a support ticket?
There's two way to submit a ticket to get support from our staff. 1. From your Dashboard click on the orange button...
Widoki: 31153
6. Is the email address with which I signed up the only one that I can use as a sender?
No, not at all. You are free to use any other email address as a sender for your mailings, besides of course the one used...
Widoki: 38045
Co to jest „Standardowa Usługa”?
Standardowa usługa to domyślna opcja wysyłania wiadomości dla wszystkich klientów turboSMTP. Po aktywacji...
Widoki: 115072
Mój ISP blokuje wiadomości wychodzące na porcie 25. Co mogę zrobić?
W przypadku gdy port 25 (domyślny port dla SMTP) jest blokowany, możesz wybrać port alternatywny. Sugerujemy skorzystanie z...
Widoki: 266359
Chcę zmienić plan. Czy mogę to zrobić?
Oczywiście! W dowolnym momencie, możesz podnieść lub obniżyć swój plan, który aktualnie subskrybuje. Tylko...
Widoki: 116141