Baza wiedzy

FAQ

Co się stanie jeżeli będę chciał anulować swój miesięczny plan?

Aby mieć pewność nieprzerwanego działania usługi, wszystkie plany miesięczne są automatycznie odnawiane na koniec cyklu rozliczeniowego (miesięcznego lub rocznego).

Możesz anulować swój miesięczny plan w dowolnym momencie poprzez anulowanie subskrypcji bezpośrednio przez swoje konto turboSMTP.
Aby uniknąć automatycznego obciążania za kolejny cykl rozliczeniowy, musisz przesłać online swoją rezygnację co najmniej 15 dni przez datą obciążenia.

Anulacja przesłana mniej niż 15 dni przed datą obciążenia może spowodować, automatyczne obciążenie na kolejny (1) cykl rozliczeniowy.

Czy odpowiedź była pomocna?

Przeczytaj również
Ile wiadomości mogę wysłać w ciągu dnia? Jaki jest maksymalny rozmiar załącznika?
Nasze serwery przetwarzają milion wiadomości w ciągu dnia, także ilość wiadomości, które mogą zostać wysłane w...
Widoki: 141432
13. Do you offer a Free Trial?
Yes, all new registered users will be able to send 6.000 emails per month for free (with a maximum rate of 200 emails per day),...
Widoki: 80786
20. Is the Free Trial automatically activated to all new accounts?
All new accounts eligible for the Free Service are reviewed by our staff. You will receive an email notification once...
Widoki: 76197
Co to jest „Standardowa Usługa”?
Standardowa usługa to domyślna opcja wysyłania wiadomości dla wszystkich klientów turboSMTP. Po aktywacji...
Widoki: 129400
7. How can I ask the permission to send a newsletter?
A mass emailing is valid and useful only if it's permission-based. However, you can send a first welcome email also...
Widoki: 75060