Baza wiedzy

FAQ

Co się stanie jeżeli będę chciał anulować swój miesięczny plan?

Aby mieć pewność nieprzerwanego działania usługi, wszystkie plany miesięczne są automatycznie odnawiane na koniec cyklu rozliczeniowego (miesięcznego lub rocznego).

Możesz anulować swój miesięczny plan w dowolnym momencie poprzez anulowanie subskrypcji bezpośrednio przez swoje konto turboSMTP.
Aby uniknąć automatycznego obciążania za kolejny cykl rozliczeniowy, musisz przesłać online swoją rezygnację co najmniej 15 dni przez datą obciążenia.

Anulacja przesłana mniej niż 15 dni przed datą obciążenia może spowodować, automatyczne obciążenie na kolejny (1) cykl rozliczeniowy.

Czy odpowiedź była pomocna?

Przeczytaj również
9. Why is turboSMTP still using the free emails even if I bought a paid plan?
turboSMTP first uses all the email relays provided by the free plan (200/day), which are granted to all users.Then, once these...
Widoki: 37080
Co to jest „Standardowa Usługa”?
Standardowa usługa to domyślna opcja wysyłania wiadomości dla wszystkich klientów turboSMTP. Po aktywacji...
Widoki: 118524
35. Why my free account has been closed?
turboSMTP cares about the quality of service for all its customers, even those who enjoy a free account. We reserve the right...
Widoki: 30376
20. Is the Free Trial automatically activated to all new accounts?
All new accounts eligible for the Free Service are reviewed by our staff. You will receive an email notification once...
Widoki: 67006
Ciąg tekstowy „user = @ user.com turbo-smtp.com; zamiast; <user@userdomain.com>”
Ten ciąg tekstowy nie jest rezultatem błędu. Ale zawiera informację o usłudze wykorzystanej do wysłania zwykłego emaila....
Widoki: 112172