Baza wiedzy

FAQ

Co się stanie jeżeli będę chciał anulować swój miesięczny plan?

Aby mieć pewność nieprzerwanego działania usługi, wszystkie plany miesięczne są automatycznie odnawiane na koniec cyklu rozliczeniowego (miesięcznego lub rocznego).

Możesz anulować swój miesięczny plan w dowolnym momencie poprzez anulowanie subskrypcji bezpośrednio przez swoje konto turboSMTP.
Aby uniknąć automatycznego obciążania za kolejny cykl rozliczeniowy, musisz przesłać online swoją rezygnację co najmniej 15 dni przez datą obciążenia.

Anulacja przesłana mniej niż 15 dni przed datą obciążenia może spowodować, automatyczne obciążenie na kolejny (1) cykl rozliczeniowy.

Czy odpowiedź była pomocna?

Przeczytaj również
Ile wiadomości mogę wysłać w ciągu dnia? Jaki jest maksymalny rozmiar załącznika?
Nasze serwery przetwarzają milion wiadomości w ciągu dnia, także ilość wiadomości, które mogą zostać wysłane w...
Widoki: 152633
16. Can I configure my DKIM and SPF to get the highest delivery rates?
Sure you can! In fact, we highly recommend it. It's extremely important to make the most of...
Widoki: 306289
Czy mogę zarządzać moim kontem online?
Tak – w obszarze zarządzania swoim kontem będziesz mógł kontrolować wszystko co jest związane z twoją...
Widoki: 102159
4. What is a "dropped" email?
When an email account to which you're sending produces a bounce (most of the times, because it's non-existent), our...
Widoki: 59158
33. Can I use turboSMTP with Outlook or Thunderbird and send a mass email via CC/BCC?
From a technical point of view, you can. But we strongly suggest not to use normal email clients (such as Mozilla Thunderbird,...
Widoki: 44526