Baza wiedzy

FAQ

Co się stanie jeżeli będę chciał anulować swój miesięczny plan?

Aby mieć pewność nieprzerwanego działania usługi, wszystkie plany miesięczne są automatycznie odnawiane na koniec cyklu rozliczeniowego (miesięcznego lub rocznego).

Możesz anulować swój miesięczny plan w dowolnym momencie poprzez anulowanie subskrypcji bezpośrednio przez swoje konto turboSMTP.
Aby uniknąć automatycznego obciążania za kolejny cykl rozliczeniowy, musisz przesłać online swoją rezygnację co najmniej 15 dni przez datą obciążenia.

Anulacja przesłana mniej niż 15 dni przed datą obciążenia może spowodować, automatyczne obciążenie na kolejny (1) cykl rozliczeniowy.

Czy odpowiedź była pomocna?

Przeczytaj również
Jakie rodzaje płatności akceptujemy?
Akceptujemy płatności wszystkich głównych karet debetowych i kredytowych – włącznie z Visa, Mastercard i AMEX.
Widoki: 161644
36. How can I change my password?
You can reset your account password in the following few steps: Log in to your dashboard here:...
Widoki: 35279
8. How can I cancel the auto-renewal of my plan?
If you have paid via 2Checkout, go to your account page and login with your order number and email, then go to the...
Widoki: 70616
Mój ISP blokuje wiadomości wychodzące na porcie 25. Co mogę zrobić?
W przypadku gdy port 25 (domyślny port dla SMTP) jest blokowany, możesz wybrać port alternatywny. Sugerujemy skorzystanie z...
Widoki: 286985