Kennisbank

De tekst ”user = @ user.com turbo-smtp.com; On behalf of; <user@userdomain.com>”, verschijnt in de ontvanger zijn verzender veld. Wat betekend dit?

Deze tekst is niet het resultaat van een fout, maar bevat informatie over de service gebruikt voor het versturen van de email. Wanneer u een SMTP service gebruikt, zorgen de standaard instellingen van Outlook ervoor dat deze informatie zichtbaar is voor de ontvanger van de email. Het enige wat wij hier aan kunnen doen is de naam van de service verwijderen (in dit geval "turboSMTP"). Gebruikers die de "White Labeled" service hebben kunnen hier gebruik van maken.