Hjälpcentral

Vad är “Standardtjänsten”?

Standardtjänsten” är standardalternativet för skickandet av e-post för alla turboSMTP-kunder.

Efter att ditt turboSMTP-konto aktiverats(upp till 24/48 timmar efter inköpet) kan du genast börja skicka e-post som passerar alla autentikeringsfiltren eftersom “Standardtjänsten” inte kräver någon avancerad konfigurering. Det finns ingen orsak att lägga till DNS-uppteckningar.

Tekniskt sett använder “standardtjänsten” “återomslutnings”-tekniken.

Den omslutande avsändaradressen skrivs om för att verka komma från turbo-smtp.com domänen. Till exempel, om användaren skickar sin e-post från "sender@example.com" till "recpt@example2.com", ändrar våra servrar automatiskt den omslutande avsändaradressen till  VERP standarden som ser ut som "bounce+rcpt=example2.com@turbo-smtp.com". Detta orsakar att meddelandet passerar SPF filtret, eftersom SPF-kontrollen görs för turbo-smtp.com istället för example.com.

Våra servrar lägger till (Sender)-header till meddelandet (till exempel, Sender: sender=example.com@turbo-smtp.com) så att meddelandet passerar DomainKey/DKIM filtren genom att verifiera nyckeln med vår egen DNS.

Användare som väljer “Standardtjänsten” behöver inte ens motta förkastningsmeddelanden eftersom vi hanterar dem för dem. De kan ladda ner en CSV-fil som innehåller alla de förkastade e-postadresserna från turboSMTP-servrarna, eller välja att motta sina förkastningsmeddelanden. I så fall vidarebefordrar vi dem.

Alla kunder som väljer “Standardtjänsten” kan byta till den “Vitstämplade tjänsten” när som helst i deras kundområde, utan kostnader.