Kennisbank

Hoeveel emails kan ik versturen per dag? Wat is de maximale grootte van mijn bijlagen?

Onze server stuurt miljoenen emails per dag, dus het aantal emails dat u kunt sturen per dag is erg hoog. Er zijn echter limieten en een aantal aspecten om rekening mee te houden. Het "gewicht" van een email of bijlage, en de snelheid van uw connectie, speelt de grootste rol in het bepalen hoeveel emails verstuurd kunnen worden. De maximale grootte van een enkele email is 1MB. Als u grotere berichten wilt versturen, neem dan hier contact op met onze helpdesk.