Hjälpcentral

FAQ

Jag vill byta min plan. Kan jag göra det?

Absolut! Du kan närsomhelst byta planen du för tillfället beställer. Logga in till ditt konto, välj “Mina tjänster” fliken och välj vilken plan du vill ändra och tryck på “Uppgradera/Nedgradera alternativet” länken längst ner på sidan. Kom ihåg att förändringar sker från början av nästa faktureringsperiod.

Hjälpte svaret dig?

Läs även
Hur håller jag reda på skickade e-poster?
turboSMTP låter dig spåra vilka av dina meddelanden som skickats och vilka som förkastats. Efter att ha loggat...
Visningar: 145113
Vad är “Standardtjänsten”?
“Standardtjänsten” är standardalternativet för skickandet av e-post för alla...
Visningar: 131739
8. How can I cancel the auto-renewal of my plan?
If you have paid via 2Checkout, go to your account page and login with your order number and email, then go to the...
Visningar: 70097
Kan jag använda turboSMTP då jag reser utomlands?
Jo, du kan fortsätta skicka e-post med turboSMTP alldeles såsom du gör hemma. Ställ in allt en gång,...
Visningar: 110798