Kennisbank

Ik heb zojuist een maandelijks abonnement / prepaid aangeschaft, maar waarom kan ik geen emails verzenden?

Het activatie proces is niet direct. Na registratie en betaling wordt u een korte vragenlijst gestuurd via email (of in uw klanten pagina). Nadat onze medewerkers uw antwoorden heeft verwerkt, en ze geverifieerd hebben dat u geen spammer bent, wordt uw account geactiveerd.

De email met de vragenlijst wordt binnen enkele uren na ontvangst van betalen naar de gebruiker gestuurd. Het verifieren van de klant duurt ook enkele uren.